Hiring
$16,000-$20,000
$16,000-$22,000
$8,000-$11,000
$60-$75
Hourly (Negotiable)
食完晚飯,好似還未滿足,於是找甜品店,經過一間豆腐甜品店……甜姨姨,試吓先。芝麻豆腐西米露、豆腐西米露、芒果黑珍珠西米露、芒果豆腐花、仙草芋圓。所有豆腐系列都好好味,豆腐西米露的豆腐又滑又香👍至於豆腐花也好味,但與豆腐对比下,豆味就淡了些。其中芝麻豆腐西米露真係超好食!!!一定要嗌之選芒果雖然不太甜,但也不酸,亦很足料。仙草芋圓夠彈牙,甜道適中,也不錯。臨近前見到支持香港製造的廣告……如悦咸蛋黃醬,當然要支持吓啦,買咗一樽$128,打算煮餸同試吓配芝士麵包,加少少一齊蒸肉餅,不太咸也吊起鮮味,不錯,第一次買咸蛋黃醬,所以不知是平定貴。鋪頭選擇多,豆腐花又即叫即造,用料十足,係我港島區甜品首選!!

仙草芋圓
$40 (Last Night Supper)
仙草芋圓
  • 芝麻豆腐西米露