2020-07-13 959 views
星期日下午去買即炸薯片,個收銀哥哥話得返一個味(整好係櫃)其他味要等45分鐘,我見鋪頭得2個客,咁我就話照等,買咗避風塘香辣味配汽水餐,同買多2個cookie cone 雪糕食住等。點知出嚟係咁,無咗個cookie cone, 我再睇返個menu 問清楚收銀哥哥,點解無咗個 cookie cone, 佢先同我地講買曬🤦🏻‍♀️, 我唔明點解個收銀哥哥唔係落單時講聲🤦🏻‍♀️,個雪糕係好濃牛奶味🥛,原本係想連cookie cone 食雪糕,立即失望咗,想走返去前幾間鋪食返個正常雪糕😒最後個薯片得了20分鐘就有,其實佢哋係唔係唔想開爐炸呢?

最後個薯片得了20分鐘就有,其實佢哋係唔係唔想開爐炸呢?

原味軟雪糕
2020-07-12
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea