2016-03-07 798 views
朋友提議lee間日式放題,話openrice 多數好評。竟然葵芳都有放題。我地食630,每人$158,朋友鍾意食生壕同蟹,每人加左$78食任食松葉蟹加生壕。坐位都算舒服。一睇餐牌,款式唔多。首先去攞野飲,野飲地方有小小污糟,都係飲支裝放心小小。野食出得算快,但好多時都會漏單,要不斷再叫。三文魚很肥美,肉質鮮甜,刺身略嚴細塊,但質素都ok. 枝豆仲係凍。蟹粥太咸,食一兩口,食不下去。其他食物不過不失,沒有太大驚喜。本人重點推介:炸香芋波。香芋波炸得剛剛好,外層香酥可口,內層香芋濃郁,甜度適中。encore 左3輪。到重頭戲:壕大大隻,都算新鮮。松葉蟹真係好大隻,但本人覺得蟹肉不太新鮮,仲幾咸。總括來說:食物款式太小,質素不過不失,衛生程度特別洗手間有改善空間。如果張抬可提供紙巾和濕紙巾會更好。但應該不會再去。

野食出得算快,但好多時都會漏單,要不斷再叫。

2016-02-28