2018-12-11 234 views
係太古廣場食野貴就預左,閒閒地食個lunch 都二三百蚊落樓。聽同事講開左間算平啲啲嘅台灣餐廳,所以一直想試試。今日約左朋友係附近食lunch 所以預早book 位黎試下。去食之前有另一位同事話lunch set唔夠飽,所以都有啲擔心。(不負責任地只係影左星期一即係自己食果日haha仲要影唔哂啲小食🤷🏻‍♀️)唔算多choice 但每日都有唔同野。同埋鐘意佢有素食choice我叫左E 飯配kiki 雞(即係乜)飯好大碗喎,我算大食都夠飽。。但就有啲淡。不過係健康之選!OL 最like 👍🏻個雞有少少麻辣但我唔食得辣都覺得接受倒。唔記得講食之前仲有個餐前小食,最後仲有杯豆漿同小甜品。好飽。......兩位朋友叫左粥加點心 (唔係台式餐廳嗎?)同埋kiki擔擔麵 加腸粉同樣有小食野飲甜品。$148+10% 算係咁啦!太古廣場噃親愛的!不過佢某啲特式野飲無熱嘅選擇就比較失望,養生嘅OL 天氣咁凍唔想飲凍野嘛。....最後值得一讚係環境幾好,檯同檯之間竟然有距離(!)同算幾闊落!岩哂OL 吹水講是非!🙋🏻‍♀️

我叫左E 飯配kiki 雞(即係乜)

個雞有少少麻辣但我唔食得辣都覺得接受倒。

唔記得講食之前仲有個餐前小食,最後仲有杯豆漿同小甜品

好飽。
兩位朋友叫左粥加點心 (唔係台式餐廳嗎?)
同埋kiki擔擔麵 加腸粉

同樣有小食野飲甜品
$148+10% 算係咁啦!太古廣場噃親愛的!

2018-12-10
$163 (Lunch)