2020-06-06
終於找到你了😭😭話說很久之前經過深水埗吃了一間好好味既馬拉餐廳,好正既肉骨茶😍可惜當時無記低餐廳名,之後係荃灣見倒一間風格好似既蘇媽蘇媽,以為係分店就興高采烈入去一試,點知味道差一截😒特別係肉骨茶有點帶苦😞喇沙味道一般....非常失望直至今日去深水埗才知道原來那間回憶中的美味叫捌哥捌哥❤️👍👍原諒我又係食到一半先影相📸但今次係好好味所以唔影唔得😂久別重逢所以叫左成檯野食:脆口翠綠的微辣玻璃尤魚蕹菜酸酸辣辣的亞參喇沙,非常野味又開胃好入味好好味既雞腳肉骨茶,終於找到你了😋❤️💕辣死他啦配咖喱魚,好多配料好豐富,醬汁好match,炸魚好脆,不是一般的白肉魚,肉質似青魚,但更有口應,非常好味😁最後唔少得一杯桔仔話梅水,酸甜口味好順口,上次都係點它,正呀❤️❤️💕以後想食馬拉菜要記住捌哥捌哥,希望快D開分店啦😍食得出的分別👍👍👍🤗
脆口翠綠的微辣玻璃尤魚蕹菜
酸酸辣辣的亞參喇沙,非常野味又開胃
好入味好好味既雞腳肉骨茶,終於找到你了😋❤️💕