今晚放工行過這裡見到做緊外賣優惠,反正都係要食又唔想煮,在出面望吓個餐牌有喜歡嘅口味,跟住入去收銀位置,點了個京都肉排,加多$18變套餐有個老火靚湯加埋個飯同凍飲,同埋個金牌乾炒牛河,取票後在門口等了陣,等緊時都好多人,因為晚上六時後就有晚市外賣自取77折優惠!店員包好,安心回家享用,兩個人份量絕對足夠,雖然係外賣,但份量仍然十足,京都肉排夠晒酸甜開胃,入口啖啖肉,加埋個白飯,真係十分好味道!而金牌乾炒牛河一樣炒得十分夠鑊氣,一打開,整個空間都係乾炒牛河嘅味道,牛肉大塊軟滑,河粉彈牙煙韌,好有口感,加埋個個老火湯,亦十分足料,今晚就係雪梨粟米無花果煲豬骨湯,入口夠晒潤喉滋潤!最後加埋杯香滑奶茶,在家中作慢慢嘆埋真係另一種感覺!

最後加埋杯香滑奶茶,在家中作慢慢嘆埋真係另一種感覺!
TakeAway
Type of Meal