2021-03-12 202 views
同同事食飯,一行四人去左食晚市。枱同枱之間真係勁近,最重要係冇隔版!超大的漏洞,完全冇1米,但冇得口罩的時間overlap!反而同事中間有塊版都冇咩用:(我地唔知點解叫晒海體醬油拉麵,講真好普通,個拉麵唔係話好熱,舊叉燒一上真係嚇親,肥到我同事食左半舊放棄。鹹事小,塞血管事大阿。比左男同事食,最後都係食唔晒.....唔係係咪想用巨型出位啦,巨碗巨叉燒,但巨型肥膏,就唔係好work囉:/至於服務,冇乜服務啦~落單要搵到人都要一陣,落完冇幫我地收餐牌,最後我地自己放返去counter度。埋單又係搵唔到人,其實人又唔係話多,咁都失去聯絡,可以考慮下自助比錢走算:) 收加一?可能加左喺送個黎個下。
同同事食飯,一行四人去左食晚市。

海體醬油拉麵
2021-03-03
$98 (Dinner)