2022-10-18 1032 views
今次用Dinning city 優惠呢個set,好抵食👍🏻食物有水準👍🏻服務員超有禮貌,每次上菜收野都thank you多謝咁👍🏻👍🏻👍🏻餐廳氣氛好麵包都熱,個青醬好好味,有驚喜👍🏻我地二人,話個湯係for share, 服務員就幫我地分左2碗上。分左兩碗,都好夠飲,份量剛剛好👍🏻好鍾意個龍蝦湯,夠熱,濃味,唔鹹,足料。有好多龍蝦肉!帶子新鮮啦,個sauce都夾嘅,南瓜醬甜甜地,另外有橙塊,酸酸甜甜,作為前菜好開胃個羊好味,夠淋,唔羶。份量仲好多😄但稍嫌個汁濃味左,令到食完會感覺有少少膩同濟肉味濃郁,點少少鹽食個原味已經好正仲有甜品,但無影到相😜法式栗子蛋糕 - 自己唔太鍾意栗子,好彩佢得上面有少少栗子😂 落左個vanilla sauce, 好味朱古力蛋糕 - 好濃,預左係甜,但佢有個酸嘅苺醬中和番五星級酒店嘅餐廳,係有保證!👏🏻👏🏻👏🏻❤️整體: 食得好開心!讚👍🏻👍🏻👍🏻
今次用Dinning city 優惠
呢個set,好抵食👍🏻

食物有水準👍🏻
餐廳氣氛好

麵包

麵包都熱,個青醬好好味,有驚喜👍🏻

龍蝦湯

好鍾意個龍蝦湯,夠熱,濃味,唔鹹,足料。

有好多龍蝦肉!

帶子沙律

燴羊膝肉扒

個羊好味,夠淋,唔羶。份量仲好多😄
但稍嫌個汁濃味左,令到食完會感覺有少少膩同濟

肉眼牛扒

肉味濃郁,點少少鹽食個原味已經好正

仲有甜品,但無影到相😜

朱古力蛋糕 - 好濃,預左係甜,但佢有個酸嘅苺醬中和番

五星級酒店嘅餐廳,係有保證!👏🏻👏🏻👏🏻❤️

整體: 食得好開心!讚👍🏻👍🏻👍🏻
2022-10-15