2020-09-29 112 views
一直都好想嚟呢度朝下聖,依到有✨草間彌生、既畫作、🌼村上隆花花、✨奈良美子、KAWS公仔等等嘅商品同埋展出品,今期仲有👑小王子添‼️-🥗慢煮西班牙八爪魚|💰68Sautéed Tangy Octopus沙律好清新,蕃茄仔有煙過,鹹鹹甜甜八爪魚燒過好香,有海水味仲帶少少黑椒味仲配好脆嘅多殻多士片.🍝卡邦尼培根意粉|💰158Carbonara Reimagined菇味好濃,意粉偏硬,但係我都幾鐘意培根同埋西班牙香腸帶起晒成個意粉嘅味道令到成個意粉更加香.🌈斯人若彩虹,遇見方知有|💰98Bella Nutella with Strawberries🌟朱古力榛子醬|士多啤梨|棉花糖|杏仁片|鮮花|薄荷😋呢個組合就一定好食㗎啦但係花瓣你又食過未呢?之前睇韓國綜藝都見過Ben一家食花瓣,真係好香花味,仲帶少少甜‼️最重要係佢真係擺得超級靚,食都食得開心.🥀玫瑰樹莓卡布奇諾|💰68Rose Rasberry Cappuccino|可以揀凍飲平時我麻麻哋飲咖啡但係見佢咁靚都忍唔住試一杯✨最上嗰層泡沫好綿密,飲完一層泡沫之後就食到淡淡的樹莓粒,酸酸甜甜配埋濃郁嘅咖啡啱啱好✨飲嘅時候會聞到泡沫上嘅玫瑰花瓣香味

🥗慢煮西班牙八爪魚|💰68
Sautéed Tangy Octopus
沙律好清新,蕃茄仔有煙過,鹹鹹甜甜
八爪魚燒過好香,有海水味仲帶少少黑椒味
仲配好脆嘅多殻多士片

🍝卡邦尼培根意粉|💰158
Carbonara Reimagined
菇味好濃,意粉偏硬,但係我都幾鐘意
培根同埋西班牙香腸帶起晒成個意粉嘅味道
令到成個意粉更加香

🌈斯人若彩虹,遇見方知有|💰98
🌟朱古力榛子醬|士多啤梨|棉花糖|杏仁片|鮮花|薄荷
😋呢個組合就一定好食㗎啦
但係花瓣你又食過未呢?
之前睇韓國綜藝都見過Ben一家食花瓣,
真係好香花味,仲帶少少甜
‼️最重要係佢真係擺得超級靚,食都食得開心

🥀玫瑰樹莓卡布奇諾|💰68
平時我麻麻哋飲咖啡
但係見佢咁靚都忍唔住試一杯
✨最上嗰層泡沫好綿密,飲完一層泡沫之後
就食到淡淡的樹莓粒,酸酸甜甜
配埋濃郁嘅咖啡啱啱好
✨飲嘅時候會聞到泡沫上嘅玫瑰花瓣香味

牆上掛滿左唔同嘅藝術畫,有個櫃會放唔少藝術品,仲有個小小嘅空間俾大家買紀念品(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)成間店好有藝術感,燈光仲會不時轉換(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)嘢食又賞心悅目💕大家得閒黎hi個tea都係唔錯嘅選擇(´▽`)