2020-09-19 81 views
旺角樓上cafe好選擇,又多貓貓玩,食物種類又多。2人套餐 ($278) 已經包左2份餐湯、沙律、其中一款飯或意粉、一份主菜同埋2杯飲品!坐喺餐廳一路食一路玩,真係幾抵啊,又食得開心! ➡️ 滋味2人小食拼盤 (+$28) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 加個2人小食,唔驚食唔飽,雖然份量唔多,但都包括左法蘭克福腸、唐揚雞塊同薯角,一次滿足三個願望! ➡️ 安格斯牛肉手工竹炭漢堡配薯角 ⭐️⭐️⭐️⭐️ 竹炭漢堡好特別,好過食普通嗰d包。牛肉都算幾入味,整到幾淋而且唔會好碎,再食埋薯角,飽到上心口。 ➡️ 温泉蛋煙肉野菌黃金卡邦尼扁意粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️ 温泉蛋都幾成功,有流心效果,意粉軟硬程度適中,啲汁都幾creamy。 ➡️ Oreo脆脆特濃朱古力 (+$20) + 意大利榛子咖啡 (+$13) ⭐️⭐️⭐️⭐️ 真係超多oreo碎,勁大杯又唔太甜,幾好味。咖啡就甜左少少,我覺得oreo味吸引好多😂 .............................. URBAN Cafe 地址📍: 旺角彌敦道566-568A號僑建大廈2樓 總評分: 8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️

➡️ 滋味2人小食拼盤 (+$28) ⭐️⭐️⭐️⭐️
滋味2人小食拼盤