百樂小館,一直都是我哋吃點心及小菜首選嘅地方,價錢公道,廚房認真製作,絕對值得一去再去👍原來是和戲曲中心滿樂是同一集團,但這兒食物製作比較優質中午二人套餐好抵食,但太大份,今次只叫二個小菜加個點心,不用過飽這個糯米卷,糯米夠𨍥,D皮蒸得乾身,內有花生等,好吃,這裹點心大部份都做得唔錯,值得試試沙爹牛肉炒芥蘭,份量不少,芥蘭好吃,但牛肉用了過多鬆肉粉醃,變得太淋及冇左冇牛肉味😞呢個紅燒豆腐,可以叫細份量,有肉碎冬菇等炇,豆腐入咪,獻汁埋等恰到,是必吃的一道小菜食完好飽,食物份量十足,真係好抵吃,又好味😋下次試下唔要咸菜,始終醃製食物,多吃冇益

原來是和戲曲中心滿樂是同一集團,但這兒食物製作比較優質
糯米卷
沙爹牛肉炒芥蘭