2022-02-16 163 views
Look 下 look 下社交平台,無意中又搵到着數,就係這個連鎖快餐店手機落單外賣自取就可亨享8折優惠,幾抵喎!今日就試用一下,點咗「心超值午餐」,兩餸一飯連飲品或例湯,原價$38,8折後$30.4,價錢都好合理呀!「心超值午餐」每週每日指定配搭,今日星期三係冬菜蒸魚塊拼欖菜肉碎四季豆飯($30.4/8折),而我就無揀飲品,要了是日例湯。大大盒飯,上面放了一塊厚厚的魚塊和一堆四季豆,一人份量岩岩好。魚塊又白又滑,配上略鹹的冬菜,用來送白飯會較適合。四季豆可能焗到有些變色,口感略腍,但挺入味,而欖菜肉碎又係好岩送飯。較喜歡是日例湯,係蓮藕章魚豬骨湯($0/跟餐),見有不少餸渣,好足料,包括有一大舊肉香的豬骨、不少微爽的蓮藕粒,還有鮮香的章魚,味道美味,少油少鹽,十足十老火湯,好有家的味道,好喝!提外話:8折優惠時段為14/2-28/2
「心超值午餐」
冬菜蒸魚塊拼欖菜肉碎四季豆飯
冬菜蒸魚塊
欖菜肉碎四季豆
蓮藕章魚豬骨湯

提外話:8折優惠時段為14/2-28/2
2022-02-16
TakeAway
$30 (Dinner)
蓮藕章魚豬骨湯