2014-11-21 2364 views
男朋友介紹黎呢間新開嘅韓國野食! 地點都算方便 好近炮台山地鐵站!星期六晚8點幾去到。枱枱爆滿! 睇黎真係幾好食咁。咁岩有一枱人走。我地5個人好快就坐底左啦。勁好彩! 一入去就已經聞到啲韓燒味勁香! 好快就有前菜食。有成10碟。碟碟都好好食! 有薯仔 麻油菠菜 kimchi 豆腐.....之後叫左個韓式壽司 唔錯唔錯!食完呢個就開始燒啦。叫左個豬腩肉。可以叫埋生菜包住食。感覺無咁油膩! 重口味個啲仲可以夾粒蒜頭! 仲有豆瓣醬! 唔記得影燒好左嘅樣。掛住食! 太好味啦!之後叫左個牛肋骨。呢個仲好食仲juicy! 仲encore多一碟! 真心推薦牛肋骨! 最衰又無影到! 燒完我地仲叫左個八爪魚牛肉鍋。啲八爪魚又粗又新鮮! 最後仲叫個拉面加入去先係完滿嘅一餐!價值唔係貴又食到啲咁正宗嘅韓國菜。一定會再黎食!

前菜
之後叫左個韓式壽司 唔錯唔錯!
韓式壽司

唔記得影燒好左嘅樣。掛住食! 太好味啦!
燒五花腩

八爪魚牛肉鍋
價值唔係貴又食到啲咁正宗嘅韓國菜。一定會再黎食!
2014-11-15
前菜