2019-03-14 187 views
前排經過朗屏見到有間新開車仔麵,咁啱今日又要去朗屏搭車,所以就去呢度食lunch啦聽講郭仔記係大埔開過黎既分店,車仔麵都開到有分店,咁更加要試下係咪真係咁好食啦🤔可能係平日兩點幾既緣故,餐廳唔算多人。環境都算乾淨企理,因為我好怕污糟既麵店🙈呀姐都幾好禮貌,仲有笑容tim👍🏼由於我想食麵又怕太肥,就揀左比較低卡既米粉,汁就選擇左麻辣汁,因為我實在太鍾意食辣(雖然唔係好食得辣),梗係試下個汁有幾辣啦配菜方面就揀左豬腸,豬肚同腸仔無錯,我總係覺得車仔麵係應該要配豬腸呢d邪惡既野食先正㗎嘛麻辣汁都唔錯,幾夠辣,豬肚好好咬口豬腸都好乾淨,唔會有味性價比計都算高,一個人食一碗再加檸水$51都唔過分,下次會再黎

),梗係試下個汁有幾辣啦
配菜方面就揀左豬腸,豬肚同腸仔
無錯,我總係覺得車仔麵係應該要配豬腸呢d邪惡既野食先正㗎嘛

車仔麵

麻辣汁都唔錯,幾夠辣,豬肚好好咬口
豬腸都好乾淨,唔會有味