和男朋友食晚飯,佢話想去d 類似bar既餐廳輕鬆下,咁朋友就介紹左呢間係太子附近既餐廳,位置好方便,就係旺角警署門口對面,而且門口仲有得泊車,非常方便,唔怕抄牌噢!門口設計簡單,色調好舒服。店員為我地介紹限定菜式,我同男朋友就好興奮咁討論要食d咩好~侍應好快上左薯片比我地,jeng呀又係薯片~餐具好有心思,唔係普通既白色碟,而係好多花紋既正方形碟。真係好多選擇,唔知食咩好~呢度HH飲酒價錢都好平,平時得閒都可以黎呢度飲杯,同frd吹下水~我叫左杯applecider,因為唔太想飲酒,男朋友又要做司機,更加無得飲~男朋友叫左橙汁~哈哈,鴨脾珍寶珠:賣相已經好靚好靚啦,好多沙律配菜,仲有小竹籤,可以方便一啖放落口。味道有d好似薯蓉,但有鴨肉的味道。外面好脆,但入面好軟。德國腸拼盤:我同男朋友都好鍾意食腸仔,哈哈,應該係我鍾意食多d!有四大串,每一串都有唔同款既腸仔,味道好特別,而且好入味。發現我同男朋友既口味越離越似,我地又係鍾意食雞翅。水牛城雞翅:以為會好辣,原來唔太辣,皮滑而且肉嫩,配沙律醬一流!叫小食已經食到好飽啦~仲有主菜未上!香辣燒豬手:真係好大分!我同男朋友睇到都呆左!唯有努力

門口設計簡單,色調好舒服。
侍應好快上左薯片比我地,jeng呀又係薯片~
餐具好有心思,唔係普通既白色碟,而係好多花紋既正方形碟。
真係好多選擇,唔知食咩好~
男朋友叫左橙汁~哈哈,
味道有d好似薯蓉,但有鴨肉的味道。外面好脆,但入面好軟。
有四大串,每一串都有唔同款既腸仔,味道好特別,而且好入味。
發現我同男朋友既口味越離越似,我地又係鍾意食雞翅。

叫小食已經食到好飽啦~仲有主菜未上!
香辣燒豬手:真係好大分!我同男朋友睇到都呆左!唯有努力努力食!
真係好香呀,燒得好脆好脆,但切開之後,d肉竟然好嫩!so surprise!
真係好大分,我同男朋友都食唔曬,呢個價錢真係好抵食!
呢個杯墊轉顏色既,好特別。
最後我地每人平均都係$300,呢餐真係好抵食。
2017-02-13
$300 (Dinner)
Celebration
Anniversary