又係俾個名吸引咗 OkoikiLevel 42025-09-17 Follow 我一向都非常鍾意試新餐廳,係一個好需要新鮮感嘅人! 呢間餐廳我bookmark咗好耐,因為見到佢都幾活躍用社交平台,個名又幾搞笑咁所以就試吓 我同frd都係平日夜晚六點幾去,餐廳地方本身唔大所以都坐滿咗一大半,我諗週末嚟可能要等位,建議大家非繁忙時間到訪~ 餐廳係日式家庭風小餐館咁,入面嘅裝修同埋所用嘅杯杯碟碟都好文青風,打咭一流 因為餐廳用QR code點餐,所以我都唔記得影個餐牌出嚟,淨係記得食物選擇有好多款,全部都係細細份,咁啱晒我呢啲想試多幾款唔同食物嘅人~ 每一款水準都唔錯,其中令我印象特別深刻係牛肉卷,燒得好香之餘肉質又嫩滑,另外老公都話個蔥加牛油飯邪惡得來好正,我諗如果鍾意食蔥嘅人應該會非常開心,純粹咁啱我唔食總括嚟講我諗我下次都會嚟試吓另一啲小菜款式,係值得支持嘅小店11The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare吔咩嗲 吔嘢事無所 https://s.openrice.com/QrKT0yJYl00Report Post Ratings4Taste5Decor5Service4Hygiene4ValueDining MethodDine In