2013-06-07 417 views
上回寫了當天午餐既食評緊接著是晚餐了果日同男朋友行街街,行到腳都軟 而且好熱(有成33度T_T終於行到一休!一入去即去鬆晒 冷氣舒服嘛------------------------------入到來真是花多眼亂好多款食物揀 !男朋友揀左牛窩飯 (類似名..忘了xd)其實叫錯左..因為.... 入面D料同 下面叫既小食一味架 都是一口牛柳粒 雖然都係好好味一口牛柳粒我就揀左 海膽炒飯不過不失啦 但不特別好味了啦呢個真係食甘多是最好味的!辣味三文魚卷點左汁真係好好味!!本來 點完東西就夠了但員工問我地 要吾要三文魚刺身半磅 $25 我地見反正甘平 咪試下結果是超值之選呢!都幾肥美!切得都厚 出手幾勁 我諗呢個應該只限叫一次(?)但我地食飽晒 冇再問(嘿------------------------------今次真係冇揀錯,之前特意來OPENRICE 睇食評,呢間野都有OK多 差評..令我有點卻步不過真心 呢間值得一試價錢亦是吸引之處啦!
上回寫了當天午餐既食評

緊接著是晚餐了

果日同男朋友行街街,
行到腳都軟 而且好熱(有成33度T_T
終於行到一休!
一入去即去鬆晒 冷氣舒服嘛

入到來真是花多眼亂
好多款食物揀 !

男朋友揀左牛窩飯 (類似名..忘了xd)
其實叫錯左..

雖然都係好好味

一口牛柳粒
我就揀左 海膽炒飯
不過不失啦 但不特別好味了啦
呢個真係食甘多是最好味的!
辣味三文魚卷
點左汁真係好好味!!
本來 點完東西就夠了
但員工問我地 要吾要三文魚刺身
半磅 $25

我地見反正甘平 咪試下

結果是超值之選呢!
都幾肥美!
切得都厚 出手幾勁

我諗呢個應該只限叫一次(?)
但我地食飽晒 冇再問(嘿

今次真係冇揀錯,
之前特意來OPENRICE 睇食評,
呢間野都有OK多 差評..令我有點卻步
不過真心 呢間值得一試
價錢亦是吸引之處啦!
Other Info. : 每樣價錢不太記得, 但真的合理抵食^_^ 賣單二人食到超飽 都是約$220
2013-06-02
$110 (Dinner)