2017-12-11 113 views
本人已於屯門羅麥記光顧多年,沒想到在青衣城也能找到一間更為美麗既羅麥記。屯門羅麥記向來都係我既飯堂,所以我同老婆就黎試下先。一坐底,店員既服務非常之好。可能是新店,值得一讚。黎到羅麥記緊係要試下佢嗰一杯奶茶啦,茶夠香濃奶夠滑。聽聞係由國際金茶王駐場,想不到用10多元就能夠飲到金茶王既手勢。老婆就叫左佢最愛既乾炒牛河,一上到檯熱辣辣,睇黎係即叫即炒。味道非常好,連賤內對乾炒牛河既要求,佢都做到出黎。非常好。到我啦,我叫左一個焗豬扒飯(其實都係佢想試)豬扒夠淋,佢個茄汁非常之好味,芝士亦都焗溶,非常之香。想不到新店都能夠維持水準,羅麥記絕對值得我回頭再食
一坐底,店員既服務非常之好。可能是新店,值得一讚。
想不到新店都能夠維持水準,羅麥記絕對值得我回頭再食
香滑奶茶
焗住食(焗豬扒飯)
乾炒牛河
香滑奶茶
焗住食(焗豬扒飯)
乾炒牛河