2022-09-21
去完迪士尼近近地喺青衣城揀咗間舖頭食夜晚入面係好似居酒屋咁嘅 木嘅色系為主我哋兩個人嗌咗一個鍋同埋幾個小食 上菜都幾快 嚟咗一杯綠茶可樂同白桃梳打 兩個樽都好靚啊😍真係有日本感覺 味道都可以🫶🏻話咁快就上咗碟唐揚炸雞 隔離嗰醬係柑橘果凍 個質地偏向水一啲 個frd本身唔算好鍾意水果醬溝鹹嘅嘢食 都覺得唔錯 炸雞本身好熱氣😂點埋啲柑橘醬即刻清新咗好多!一邊食嘅時候 店員幫我哋準備個水欽鍋 湯底係好清嘅雞湯 落埋蔬菜同雞肉煮完之後 個味道都好天然~又唔會無味喎 鍾意食重口味一啲嘅都可以點佢哋準備嘅醋同埋豉油 btw啲雞肉煮完偏粉紅色 所以千祈唔好以為未熟😂個鍋包埋雞髀肉 雞肉丸同雞肝 同埋好多唔同嘅菜 兩個人啱啱好~食完仲唔會好大負擔添!另外小食仲有一個豚肉豆苗卷 同牛油帶子豆苗卷好有口感 一啖食晒 仲要味道啱啱好 真係會後悔無叫多一份 牛油帶子味道都唔錯不過可能擺耐咗少少無乜汁個menu入面仲有好多嘢食 有壽司 串燒 拉麵 冷麵 不過兩個人真係食唔晒咁多嘢 下次再嚟會試埋其他😻
入面係好似居酒屋咁嘅 木嘅色系為主
另外小食仲有一個豚肉豆苗卷 同牛油帶子