2018-02-26 247 views
初四同阿媽去吃午餐, 點了兩份套餐,一份是香茅雞翼湯河粉, 另一份是金不換牛肉炒河, 香茅雞翼湯河大概在點餐後15分鐘送到,味道一般,沒有特別, 由於阿媽個炒河還沒有到, 於是我就慢慢吃。吃著又過了10分鐘,炒河未到,於是我們就催下,但侍應只是敷衍一下就走開了,我們再找另一個侍應跟進,他說炒嘢會耐d, 但已經都半小時,我的湯河也快吃完……又過了幾分鐘,找了個比較高級的侍應問,今次真係有入廚房問,但都係未有😑我已吃完而我阿媽又餓到胃痛,於是我地埋單去另一間餐廳食!一個炒河超過半小時都炒唔出來,又唔係散叫,係叫lunch set都搞咁耐,侍應又係求其敷衍下你,食到一肚氣😡
我已吃完而我阿媽又餓到胃痛,於是我地埋單去另一間餐廳食!