2018-06-24 1125 views
由佢哋第一間尖沙咀店,食到而家呢間中環嘅分店,依然保持係我第一次食嘅味道😋😋首先畀大家睇下鐵牛既魅力先❤️埋單$655 仲包多杯 芋香珍珠奶茶 同埋 蜜桃紅茶,都係$18一杯😍😍 而且佢哋嘅台式飲品選擇都非常之多嫁🎉唔會好酸,而且個小黃瓜幾爽口,開胃小食之一😎佢哋嗰飯上面放左d芝麻,所以寧捨香口😍個豬軟骨好林,食食下會覺得個嘴有啲黏住既感覺。如果一個人嚟嘅話,一個便當都好夠食🤣🤣梅子粉好香,酸酸地,加埋好香脆既薯條好有罪惡感🤣但一d都唔油膩😯牛腩既筋同肉都共存仲有d油花,食落好軟好嫩好彈牙,最緊要係佢唔爛😆😆😍凍盤黎嫁,佢哋嘅木魚大塊得黎非常之香,淡淡既豆腐豆味,夾埋個皮蛋同埋肉鬆,送飯一流🤣絕對新鮮既蕃茄湯底, 一啲都唔鹹。牛筋腩非常之q彈,夾埋爽口嘅麵,超推介🤤🤤睇落好似好熱氣,其實主要係出面香脆,入面嘅豆腐依然非常嫩滑,酸酸甜甜嘅汁同埋爽口青瓜絲,正!有齊牛展,牛腩 同 牛筋。d牛真係冇野可以挑剔,食既時候記得唔好漏咗啲菜呀,啲菜索左啲湯汁好好味㗎🤤🤤樣樣都試d, 開心share ar ma 🤩🤩有豬耳,鹵蛋 同 大腸😗 個豬耳零舍爽脆❤️❤️佢哋嘅豬腸一啲都唔so,話明係大,真係比平

涼拌小黃瓜

唔會好酸,而且個小黃瓜幾爽口,開胃小食之一😎
蔥燒豬軟骨便當

炸豆腐

牛三寶拼盤

滷味拼盤

鹵水大肥腸

佢哋嘅豬腸一啲都唔so,話明係大,真係比平時食嘅豬腸大舊好多😯
鹽酥小拼盤

黎多個拼盤,可以食多兩款食物呀嗎❤️❤️🤩有花枝丸,鹽酥雞 同 梅子脆番薯。食多幾啖好似去左台灣咁😝😝
涼拌小黃瓜
蔥燒豬軟骨便當