2021-03-09 82 views
呢排成日食外賣,實在唸唔到附近有乜嘢未食過。突然唸起無食過番茄18,見OpenRice食評又幾好,就買個兩個外賣lunch試試!兩個set lunch 都連一杯飲品。招牌胡椒豬肚雞湯米線 ($58) - 我一向好鍾意胡椒豬肚湯,所以一見到竟然有呢個湯底梗係要試吓啦。湯底真係幾好味,裡面仲有好多雞件、豬肚同埋酸菜,非常開胃,最後比我飲到一滴都無剩 😄 下次一定再食過。食神3寶飯 ($52) - 裡面有叉燒、瑞士雞翼、煎蛋。呢個都唔錯,不過叉燒有少少韌,普普通通。都係米線好食啲😄茶餐廳質素黎講真係算唔錯,又多選擇,下次再幫襯!

茶餐廳質素黎講真係算唔錯,又多選擇,下次再幫襯!
TakeAway