原來市區都有呢間證婚場地☺️仲係狗狗fdly餐廳🐶室內空間寬敞,設有舒適的藤編沙發,天花垂吊綠色植物環形燈飾,營造出悠閒浪漫的氛圍。戶外露台係可以book黎證婚、聚餐...📍無花果鵝肝多士精緻擺盤😍 兩件金黃酥脆嘅多士上面鋪咗滑溜香濃嘅鵝肝,頂上仲放咗切開嘅新鮮無花果同埋香草裝飾,配埋啲藍莓同士多啤梨,色彩繽紛到爆!啖咬落去,多士鬆脆,鵝肝即溶喺口,果香同鵝肝嘅濃郁完美融合,甜中帶鹹,層次感十足!📍蛮汁燒焗花雕醉香雞呢隻雞皮燒得金黃香脆,肉質又嫩又多汁,一啖咬落去真係超juicy!花雕酒香氣完全滲入雞肉入面,唔會過鹹又唔會太淡,味道出奇地平衡。雞腿肉尤其出色,肉質彈牙有嚼勁,蛮汁sauce濃而不膩,配埋啲新鮮蔬菜,真係食到停唔到口!📍龍蝦汁蟹肉扁意粉😲 橙紅色嘅龍蝦汁裹住每一條意粉,上面仲鋪咗一大舊蟹肉同埋細細粒嘅新鮮蔬菜,仲有一層特別嘅泡沫,睇落去就已經好有層次感。意粉煮得啱啱好,龍蝦汁香濃帶微微嘅鮮甜,蟹肉又係夠晒新鮮,食落口唔會覺得太漁又唔會太重,真係好難得!混埋一齊食真係鮮味爆燈呢度既環境真係好靚,靜靜地,我仲專登黃昏坐到夜晚想睇下戶外環境既變化,加埋餐廳既燈飾點綴下 真係好舒服
原來市區都有呢間證婚場地☺️仲係狗狗fdly餐廳🐶

📍無花果鵝肝多士

📍蛮汁燒焗花雕醉香雞

📍龍蝦汁蟹肉扁意粉

呢度既環境真係好靚,靜靜地,我仲專登黃昏坐到夜晚想睇下戶外環境既變化,加埋餐廳既燈飾點綴下 真係好舒服🤩

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#GAVI
觀塘偉業街180號Two Harbour Square 1樓
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸