2021-09-21 6 views
厚福街一向都好多好正嘅餐廳,最近開咗呢間肉搏食堂,淨係聽到個名都已經覺得主打嘅一定係肉類🤣🤣🤣但如果本身對肉類唔太感興趣,都仲有刺身同鵝肝果啲選擇!🍡藍苺青檸梳打 HK$68 (跟餐+HK$16)呢杯梳打因為有青檸,所以飲落酸酸地但又有藍莓既甜味,而且仲有三粒新鮮既藍莓😍🍡朱古力曲奇沙冰 HK$58 (跟餐+HK$16)咁熱嘅天氣最正就係飲返杯沙冰,而且佢隻杯好盞鬼,飲到有曲奇味,但朱古力味就唔太出!🍡慢煮牛肉飯 HK$88第一眼望落去真係勁多肉呀😍😍而家仲有隻生蛋俾你撈!啲飯本身就有醬汁,撈埋隻生蛋成個口感好滑!見到啲牛肉色澤都粉紅粉紅都好吸引!🍡海膽牡丹蝦雜錦刺身丼 HK$148牡丹蝦好鮮甜,三文魚因為係筋既部位所以難咬啲,吞拿魚同油甘魚都入口唔夠5秒就溶化,不過整體黎講刺身份量多返啲會好啲!

🍡藍苺青檸梳打 HK$68 (跟餐+HK$16)

🍡朱古力曲奇沙冰 HK$58 (跟餐+HK$16)

🍡慢煮牛肉飯 HK$88

🍡海膽牡丹蝦雜錦刺身丼 HK$148