2019-09-24 29 views
星期六又同朋友去尖沙咀食好西,就去左全街都係食既厚福街搵食😆朋友就話呢間立食壽司店想試好耐,見佢門面都幾乾淨企理就去試試👍🏻一入到去,發現原來立食壽司係唔洗立食,而係有得坐既😂咁當然有得座仲好啦😂👍🏻我地點左刺身,幾款都食得出好新鮮,蝦同北海道帶子夠鮮甜,如果厚切啲就更好啦。食完刺身之後就上壽司,我地點左總共5款,最好食係吞拿魚面頰肉,表面輕輕燒過,入口有好香嘅油脂,令人好滿足!同樣較少食到嘅有鯖魚壽司,配埋紫蘇食幾清新。另外我地仲order左辣味三文魚、三文魚籽、牛油果軍艦,三款都唔錯。最後追加左鰻魚壽司,魚肉非常厚身,而且燒得幾香,值得一試。

最後追加左鰻魚壽司,魚肉非常厚身,而且燒得幾香,值得一試。