位於亞士厘道17-19號18樓, 境色怡人望到維港既心鉄板燒坐吧枱同師傅好近距離既接觸, 一邊欣賞佢現場既廚藝表演, 一邊品嚐美食, 仲可以對住美景😍2個人點左呢個餐, 一開始就順序黎左沙律, 山芋海膽, 芝士春卷先蟹肉元貝冬瓜湯跟住就飲呢款湯, 可謂中日合壁, 有中式既元貝同冬瓜, 配埋清甜既新鮮蟹肉, 唔似一般忌廉湯咁膩, 好清新好易入口想飲多幾啖👍日本岩蠔配櫻花蝦喺你面前慢慢炮製隻即開新鮮岩蠔, 火侯控制得相當好👍撒上惹味燒過既櫻花蝦拌碎蔥, 令蠔味更具層次中南非鮑魚配紫菜柚子汁一樣都係即刻喺魚缸度撈起即開即煮, 口感係半生熟, 因為鮑魚係可以做刺身架, 所以唔洗整得太熟, 可以保持鮮嫩口感, 而且咬落去會較為juicy八爪魚酢物好大個八爪魚吸盤呀😂😂酸酸甜甜咁好醒神開胃👍日本A4和牛厚燒+牛舌心清完個味蕾之後緊係主角到啦, 叫左5成熟既和牛, 師傅快速咁將d 肉汁鎖晒喺中心, 一咬開和牛粒食到中心既時候, 有種好味到上天堂既感覺😂😂和牛油香即時爆發季節野菜鐵板燒仲殘留緊頭先d 肉汗既味, 跟住即刻燒呢個野菜更為可口, 帶有牛香味😍小女子炒飯炒完個飯, 面頭加隻豉油煎蛋, 簡直開

好大個八爪魚吸盤呀😂😂酸酸甜甜咁好醒神開胃👍

日本A4和牛厚燒+牛舌心

小女子炒飯

炒完個飯, 面頭加隻豉油煎蛋, 簡直開中左我個喜好, 炒飯料好足, 比較乾身, 用既都係日本珍珠米👍

紅豆抹茶小丸子配時令水果

小丸子外皮好煙韌, 個紅豆抹茶餡唔會太甜, 整體都唔錯👍