2019-12-27 33 views
大角咀有好多唔同菜式美食,咁啱經過見到好吸引好想試下和牛漢堡,入到店內即order和牛漢堡,服務員同我哋講賣完和牛漢堡 ,有點失望添,唯有叫其他漢堡丹麥藍芝士漢堡漢堡好香牛味一口咬一啖肉汁流出 配合藍芝士好香濃 ,麵包烘過外脆內軟併沙律🥗可樂🥤 Perfect 漁夫之堡麵包外脆內軟,除左麵包香外,仲帶有黑白芝麻既味道,另外一個主角龍脷柳,用上日本麵包碎炸成吉烈魚柳,香脆爽滑,亦無咬落成口粉既感覺,可見炸漿薄身。另外,配合菠蘿他他醬,生菜同蕃茹,味道上可以平衡返吉烈龍脷柳既油膩味道,配合芝士融化晒落麵包上。好味加$20可以叫一個套餐,有沙律/薯格同汽水一杯,真係好低
,唯有叫其他漢堡

漢堡好香牛味一口咬一啖肉汁流出