餐廳由印度人親自主理 裝修以紅色為主調 我地坐果個位仲有啲印度既擺設 王椅(?)😂 咁岩去果日有人搞生日party所以超好氣氛的 好似真係去左印度旅行咁XD. 🔖Set B for two $348其實次次去依類餐廳都唔知嗌咩好😂 所以直接揀左二人餐就無死啦🤭 餐廳仲好貼心有兩款唔同既set可以揀😛一order完又見到依個脆卜卜既前菜🤭 食左幾次印度菜已經唔陌生😂 辣青醬同酸甜醬各有風味 我就鐘意前者多啲 .▫️today’s soup 個湯賣相雖然唔係好吸引 好似好green好三色豆咁😶 但其實幾好飲 飲落似豆味mix薯泥 再有啲黑胡椒提味 好有營養咁😛.▫️燒醬雞😋👍🏻:👅👅👅.8/5分其實次次都想試依個 見到二人set有表示很興奮🥰 用鐵板燒住 一上菜就出晒煙勁吸引🤤 店員仲貼心地幫我地吱埋檸檬🍋本身個雞落左香草去燒 炭燒味同時都好重 所以味道好惹味香口 啖啖肉之餘肉質都好嫩口desu😚.▫️原汁咖喱牛腩😋👍🏻:👅👅👅👅.2/5分個咖喱唔算好辣 香料味較重 好正宗既味道desu 牛腩軟嫩好入味 比左超多咖喱的 我仲用黎點埋薄餅食🤭 .▫️薯仔椰菜花🥦😋👍🏻:👅👅👅👅.2/5分濃濃既香料

🔖Set B for two $348

😋👍🏻:👅👅👅👅.2/5分

▫️薯仔椰菜花🥦
😋👍🏻:👅👅👅👅.2/5分
薯仔椰菜花

濃濃既香料味 味道好香濃 咖哩點可以少得薯仔😛 同椰菜花一樣索晒啲汁 好好吃😚
▫️薑蔥烤餅🌮
😋👍🏻:👅👅👅👅/5分
原汁咖喱牛腩

仲有每次都唔少得既naan😍 好大塊口感外脆內韌 送咖哩就岩晒😆 就咁食都已經好香葱味
▫️生啤🍺
跟餐竟然有免費生啤飲😳 仲要大大杯好易入口 配埋啲香料野又幾夾~
▫️mango lassi 🥭 +$27
反而Lassi要加錢😛 依個去親都淨係識嗌依杯😂 估唔到竟然有拉花 芒果味仲好香甜
總結,個二人餐真係好抵😳 我地兩個人飽到投晒降 根本是3-4人份量吧 而且食物夠正宗🤤 味道香濃惹味 香料味拿捏得剛好😚 老闆仲好nice 問我地要唔要碗飯送咖哩😂 超nice的 廣東話仲講得好好~ 如果想試印度野好推介依間🙆🏼‍♀️
薑蔥烤餅
薯仔椰菜花