2023-01-19
Little Fresh Cafe & Bar (旺角)旺角登打士街36號恆威商業中心18樓朋友話想食意粉,仲提議左呢一間餐廳,佢話依間餐廳嘅意粉好出色咁決定就試一試佢! 環境比我想像中細,好有壓迫咁,人客都算多但未至於要排隊嘅情況,可能我哋有Booking。我覺得餐廳嘅服務態度唔錯,起碼會幫我哋refill水,是不是會問吓我哋嘢食如何,很喜歡這種服務態度。 一場嚟到就試吓佢嘅意粉,意粉有好多種,我哋比較鍾意食扁粉,個人喜歡佢嘅質感。最後叫咗一個南非風味醬配美國Prime 封門柳燴意大利麵 $198。 個牛唔錯,幾有口感,食起上黎唔會好癡牙。 再叫咗一個紐西蘭牛扒($249),呢個我反而有啲失望,我哋叫咗七成熟。 份量太多6件左右,但口感太韌,over 7成熟。仲有好多牛筋,我同朋友瘋狂癡牙。所以絕對失望。 總結,我會感覺一般。 地點⭐️⭐️⭐️味道⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️ 服務態度⭐️⭐️⭐️(5星為最高分)
旺角登打士街36號恆威商業中心18樓
總結,我會感覺一般。
地點⭐️⭐️⭐️
味道⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️
服務態度⭐️⭐️⭐️
(5星為最高分)