雖然稱唔上可以媲美其他鐵板燒專門店,但係以黎一個價格全包計算,一般鐵板燒價格都係偏貴,但係巧合見到呢度嘅午餐都只係50蚊起,絕對係抵食嘅鐵板燒入門店。重點喺餐廳侍應,雖然好似唔係好理人,但係佢地嘅服務比好多餐廳更加好同細心。鐵板炒烏冬炒得嘅入味,燒汁味亦都唔會好重,唔會好咸,雖然少左鐵板嘅焦香味,但烏冬都幾彈牙。肥牛金菇卷,個人覺得醬汁太多喧賓奪主左,反而唔係好食到肥牛嘅牛肉味,建議如果可以俾客人選擇需唔需要加埋醬汁炒會更加好。炒雜菜並無加到蒜蓉落去,適合唔鍾意食蒜蓉嘅朋友,都唔會偏咸,正常炒雜菜。

燒肥牛金菇+燒雜菜
頭盤三文魚腩
主菜鐵板炒烏冬
2020-03-06
$84 (Lunch)