2012-03-05 594 views
基本上我去親都係食 Lunch 的, 因我在荃灣區返工的我多數都會食雙併嘅韓風飯配粉絲定食午餐, 又可以食粉絲又可以食飯!!因我已經戒了食牛肉, 所以多數都會食BBQ 雞肉/ 泡菜豬肉飯, 另一款就多數選擇手撕雞豬骨湯粉絲, 因為味道淡淡哋, 幾清, 冇原味粉絲咁滯口!!如果唔食雙併午餐就會食石頭飯, 最鍾意就係會有少少飯焦食,我有時都會食湯麵, 配料都好多, 尤其是會有好多菜 本來大部份韓國麵多數都係辣的, 不過因為我係唔食得辣, 可以叫佢地可以走辣的!!講完食物講佢地服務佢地聽到我話唔食牛, 主動同我講佢地個湯有用牛肉, 所以轉了另一樣野食比我!!另外佢地有款前菜係薯仔, 佢見我同個同事都鍾意食, 主動比多碟我地!!呢間值得去!!
基本上我去親都係食 Lunch 的, 因我在荃灣區返工的

如果唔食雙併午餐就會食石頭飯, 最鍾意就係會有少少飯焦食,

我有時都會食湯麵, 配料都好多, 尤其是會有好多菜

講完食物講佢地服務

呢間值得去!!
$50 (Lunch)
  • 手撕雞豬骨湯粉絲
  • BBQ 雞肉飯