2019-07-30 7141 views
之前同屋企人食過呢度既dinner buffet 覺得cp值都幾高個次見到平日lunch buffet都有生蠣任食,所以呢日休息就約埋中意食生蠣既美女同我一齊黎試試lunch buffet既質素如何先lunch buffet 就12點開始,用左信用卡折實後每位成人HKd$158,我地12點鬆啲去到都經已坐滿左半場!!!開始之初,都係冷盤沙律區最受歡迎除左有生蠔之外,隔離就係各款不同既沙律!!等我都食返份生蠣同沙律先生蠣雖然唔係話超级鮮味同creamy,但個質素絕對係對得住個價位熱莗方面既選擇同款式亦唔係話有十分多,但款款試少少都經已好夠飽熱莗整體既質素都正正常常,仲有即煮既自選沙嗲湯粉添甜品方面都係有齊朱古力噴泉、蛋糕撻點同糖水生果呢d大路既選擇而1點鐘開始仲有現場即製既自選班戟添,熱辣辣既pancake配上雪糕是不敗的飲品都係任飲既,除左有coffee or tea,仲有橙汁同維他命添總括黎講,呢個價位有呢個質素,cp值同晚市一樣都不賴啊

開始之初,都係冷盤沙律區最受歡迎

除左有生蠔之外,隔離就係各款不同既沙律!!

等我都食返份生蠣同沙律先

熱莗整體既質素都正正常常,仲有即煮既自選沙嗲湯粉添

總括黎講,呢個價位有呢個質素,cp值同晚市一樣都不賴啊
Type of Meal
Lunch