2021-04-25 9737 views
平日中午唔知食乜好,於是去校長燒肉午市放題,自從搬左後無食過。6個人被安排分開坐兩張大枱。位置近食物,座位鬆動,坐得舒服,環境唔錯,播住流行曲。肉既種類多,雞牛豬魚都有,唔同醃料,腸、丸、魷魚,選擇豐富。一張六人枱坐三人,兩邊爐都開左,方便燒。貼心一點是:枱面備有調味粉,紙巾、牛油紙,可自行按需要換爐紙。蔬菜類款式亦多。一小份分好方便取用。熟食有蒸包、點心,魚蛋、燒賣,碗仔翅,炸物,溫泉蛋。味道尚可。飲料的款式非常多,豆奶、茶、汽水、酒樣樣有,我挑選了檸檬和西柚味梳打,唔錯。壽司的款比較少,約六款左右。味道OK。爐中放滿食物,好快就有得食,火力容易控制,唔易焦,整體燒物水準可以接受。最好味既肉類,就我個人口味,偏愛三文魚腩,好濃魚油脂香。魚油滑滑的又有營養。忍不住狂食。燒完,魚肉滑口香甜,大推。最後甜品都係奶凍,啫喱類,午市無雪糕,有點失望但理解。甜品質素一般,唔好太大期望。90分鐘平日$88加一,食完飽到呢.....總結,食物質素對得住價錢,值得一讚..食物種類多,可以樣樣食d,每位$97, 都算抵。

環境唔錯,播住流行曲。

肉既種類多,雞牛豬魚都有,唔同醃料,腸、丸、魷魚,
選擇豐富。

一張六人枱坐三人,兩邊爐都開左,方便燒。
貼心一點是:
枱面備有調味粉,紙巾、牛油紙,可自行按需要換爐紙

蔬菜類款式亦多。
一小份分好方便取用。

熟食有蒸包、點心,魚蛋、燒賣,碗仔翅,炸物,溫泉蛋。
味道尚可。

飲料的款式非常多,豆奶、茶、汽水、酒樣樣有,
我挑選了檸檬和西柚味梳打,唔錯

壽司的款比較少,約六款左右。味道OK。

爐中放滿食物,好快就有得食,火力容易控制,唔易焦
,整體燒物水準可以接受。

。忍不住狂食。

燒完,魚肉滑口香甜,大推

最後甜品都係奶凍,啫喱類,午市無雪糕
,有點失望但理解
甜品質素一般,唔好太大期望。

90分鐘平日$88加一,
食完飽到呢.....
總結,食物質素對得住價錢,
值得一讚..食物種類多,可以樣樣食d,每位$97,
都算抵。
2021-04-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$97 (Lunch)