2016-03-04 967 views
星期五去尖沙咀做野,經過赫德道果頭順便搵食。今次唔食韓國野,試下新開嘅燒肉放題!雖然我地兩個女仔都覺得lunch食放題好似有d過份,但都係比佢個價錢同露台燒肉吸引住。餐廳有卡座、bar位同露天位,我幾鐘意可以幫住師傅做野嘅bar位!不過第一次黎梗係去出下露台啦,因為得露天位先可以用炭爐架咋。任食menu有齊刺身(船黎架)天婦羅、各種菜、豬牛嘅不同部位,最正係任食竹蝦同扇貝!食得出係新鮮貨之餘,仲好鮮甜架!!最愛食蝦嘅我當然狂點,朋友就密密燒肉囉(食肉獸黎架)牛小排同一口牛都值得無限encore!出去食放題通常要食到新鮮嘅海鮮都要好貴,但真心覺得呢度嘅食物質素幾唔錯。午市$198加一任食,有時去cafe食個幾道菜嘅set lunch都可能過$200,另一個亮點係臨走每人有一位movenpick雪糕!
豬牛的各種部位
任燒竹蝦同扇貝
瓜菜少不了,紫薯yum!
2016-01-15
$200 (Lunch)
豬牛的各種部位
瓜菜少不了,紫薯yum!
任燒竹蝦同扇貝