去過牛頭角的分店,覺得好正👍🏻,所以觀塘開咗分店當然要去試下啦~ 觀塘分店一樣好大,環境好好,好寬躺,而且有室外的空間,在場見到可以食水煙~ 餐牌同牛頭角有少少唔同~用QR code 自己落單,非常方便👍🏻炸魚薯條 $88賣相唔錯,有五件炸魚,外脆內軟,好好味呀😍 配埋個辣醬,又係另一種好味道👍🏻 薯條都好正,又香又脆😋 台北燉牛肉 $98哩個真係有驚喜!🤩 個人覺得非常非常好味😋😋😋👍🏻👍🏻👍🏻 個樣已經好吸引,牛肉緊緊熟,非常嫩滑,而且味道真係好好👍🏻 意大利粉爽口彈牙,個牛肉醬汁真係超級好味!😳 下次一定要食!十分推介!👍🏻👍🏻👍🏻鮭魚、牛油果、香草三文治 $98係厚多士上面有豐富的材料,煙三文魚、牛油果、香草,口感豐富,味道亦好~濃抹茶芝士蛋糕 $52Size 適中,抹茶味濃,口感綿密,整體來講好好味👍🏻 環境同食物都好,價錢亦都合理,一定會再去👍🏻

炸魚薯條 $88

台北燉牛肉 $98

鮭魚、牛油果、香草三文治 $98

濃抹茶芝士蛋糕 $52
Size 適中,抹茶味濃,口感綿密,整體來講好好味👍🏻

環境同食物都好,價錢亦都合理,一定會再去👍🏻