2022-02-09 26 views
今次為慶祝男朋友既生日,選擇係依間cafe食個午餐,因為依加疫情關係,無得出去食夜晚,所以揀左係到食晏就,依到無論食物及服務,全程我地都十分滿意。 餐牌既中英對照都非常貼心。我地叫左2個set,首先係鹽酥雞配印度酸辣醫,鐵觀音茶葉蛋冷麵,日本米配田園沙拉,鹽酥雞好脆,味道適中,無話太鹹,食得膩都唔怕,仲可以點下酸辣醬,又開胃又好味,茶葉蛋冷面都好好食,好香既鐵觀音味,配埋沙律夠曬飽🥰之後仲有個吉列豬扒,鐵觀音茶葉蛋冷麵,日本米配田園沙拉,食既配菜大致一樣,主要係變左豬扒,外脆內軟,同男朋友交換食下,唔會食死自己個個咁dry。怕唔夠食所以都叫左個小食水牛城辣雞搥 😂😂今次經歷十分滿意,絕對會推薦朋友再來光顧!

怕唔夠食所以都叫左個小食水牛城辣雞搥 😂😂
今次經歷十分滿意,絕對會推薦朋友再來光顧!