小妹住在呢間串燒店附近,係街坊黎,有日經過先發現原來有間主打賣海鮮既串燒店!(店子個位真係好吾顯眼呀🤦🏻‍♀️)我同男朋友叫左幾樣野試下~鮮甜貴妃蚌 $60 有兩隻,真係鮮甜!爽口!蒜蓉調味一流🤤 價錢比起其他店實惠呢。.醬汁燒鮮鮑魚 估吾到整得咁入味😳 好少好少食到同類型鮑魚咁入味呢!好幸運呀💕.浪漫玫瑰龍蝦 $398呢個名堂好靚☺️ 店主真係用最新鮮既龍蝦架!👍🏼👍🏼 見到門口果度放有兩個水箱,養住生猛海鮮😳 果然一食,龍蝦非常鮮甜😍 夠晒新鮮爽口!都係落左好多蒜蓉,好惹味呀!🤤仲加埋少少蟹子,大滿足呀!❤️.炸脾大大隻!炸粉夠薄,炸得金黃色卻吾油膩,雞皮脆卜卜,雞肉幾滑。.雞中翼 $15 整得皮脆肉滑,仲keep有肉汁添!好食!.一口叉燒 $15 好似第一次食串燒叉燒🤔 出面應該好少會見到,叉燒肥瘦分別,味道調得好,好juicy 😍.韮菜 $12 食宵夜串燒必食吧~.燒羊架 $36 羊架幾肥美,厚肉,充滿肉汁,好好味呀😋.串燒必飲既王老吉!.食到尾聲,店主上前同我地閒聊幾句,才得知原來店主堅持親自每天零晨時份去魚市場採購新鮮海產,再運回店裹養著。小妹好欣賞店主對身材同烹調過程既執著,感

我同男朋友叫左幾樣野試下~

鮮甜貴妃蚌 $60
鮮甜貴妃蚌

醬汁燒鮮鮑魚
燒鮑魚

浪漫玫瑰龍蝦 $398

炸脾
炸脾

雞中翼 $15

整得皮脆肉滑,仲keep有肉汁添!好食!
一口叉燒 $15
一口叉燒

韮菜 $12
食宵夜串燒必食吧~
燒羊架 $36
燒羊架

羊架幾肥美,厚肉,充滿肉汁,好好味呀😋

串燒必飲既王老吉!
食到尾聲,店主上前同我地閒聊幾句,才得知原來店主堅持親自每天零晨時份去魚市場採購新鮮海產,再運回店裹養著。小妹好欣賞店主對身材同烹調過程既執著,感受到佢既用心製作,難怪佢話食過既客人好多都會回頭光顧👏🏻

燒羊架
一口叉燒