2017-07-29 7667 views
第一次黎食自助午餐,睇錯平日價錢😖埋單發現$560一位,真係嚇親,有優惠但以為買一送一,原來週末只有75折,都成約$440一位,如果食$560,真係去the market好過,食物質素極一般,種類極一般,比有團購二百幾蚊嘅食物質素差不多。呢到可取嘅係服務好,有大窗望出維多利亞港好dd,不過有隻工程船又阻礙部分景。魚生種類不多,帶子沒有,三文魚ok,吞拿魚朋友話唔新鮮,長腳蟹只有鹹味,加菲蟹無味唔好食,仲有一款蟹我覺得幾好味但唔記得咩名😅。熟食一般,有大約廿款左右。朋友愛吃甜品話十分一般。沒有相片,因為食物太普通啦,無嘢想影😆如果平日價$448有買一送一加一都可試一次食環境,再貴真係第二到可有更好。。。

沒有相片,因為食物太普通啦,無嘢想影😆