Three on Canton

2017-03-29 5954 views
今天同家人4個去食tea buffet, 之前三年都有食開, 我們都對three on canton比高評價的。但今天大失所望, 無辦法唔在此寫評論。除了正常會有刺身, 蝦, 龍蝦仔, 青囗凍食㚈(講真都係ㄧ般貨啦但始終食tea buffet, 都ok la. 熱食食物真係唔掂全部都係澱粉質食物, 飯已經有三款, 炒烏冬, 即場煮麵, 意粉。但配餸方面全部下等嘢紅腸, 魚旦, 獅子狗, 菜, 菇, 火腿等等。其它熱食: 煎蘿蔔糕, 煎芋頭糕, 煎腸粉, 碎肉粥, 腸仔, 雞翼, 蕃茄,南瓜, 茄子:點心: 包和馬拉糕, 蝦餃焼賣(出了兩次就無) 仲要係出得十幾粒之後又係例牌咖哩: 羊,雞( 配菜多, 得幾舊, 排隊等到已經剩返薯仔)sick::根本看似好多款, 其實是下價貨, 正常的豬, 魚, 牛, 完全都無? :唯有去選甜品, 最好味就只有雪糕和窩夫。但每位收$298 再加ㄧ (好貴喎!)4位要$ 1192。這個價錢可以食得更好, 太過份了我們是長期的fans, 至今天起不再來了。中伏ㄧ次已夠:

但今天大失所望, 無辦法唔在此寫評論。

但始終食tea buffet, 都ok la.

熱食食物真係唔掂
紅腸, 魚旦, 獅子狗, 菜, 菇, 火腿等等。

sick:

唯有去選甜品, 最好味就只有雪糕和窩夫。

但每位收$298 再加ㄧ (好貴喎!)

4位要$ 1192。這個價錢可以食得更好, 太過份了

我們是長期的fans, 至今天起不再來了。中伏ㄧ次已夠
2017-03-26
Type of Meal