2018-02-12
今日嚟到嘅時候只係七點,但係都已經有好多人排隊😭😭😭。我哋等左一陣,餐廳嘅經理已經非常殷勤咁拎咗一張凳比個伯伯坐,然後仲非常估唔到咁拎咗一盤小饅頭,免費比等緊位嘅幾台客食!啲饅頭仲係熱辣辣添㗎 !真係好鬼死體貼架!入到去,我哋居然安排到有卡位坐呀,五個人坐非常之闊落。今晚一大班人嚟食,我梗係做咗功課啦,呢度最出名就係燉湯🐓🐓🐓!雖然唔平,但係真係好入味,好足料,幾個女仔都食得好開心!個京式烤羊腩真係驚為天人,有趣又鬆軟,熱辣辣,放入口又唔會辣親,又爽又脆好似食薯片咁。明明知道啲腩肉好肥,都係忍唔住食咗幾舊。總之未食過就會形容唔到啦!最後叫左個山東一口牛肉包,一人一個啱啱好,外脆內軟,小小油,多多脆,以牛肉汁滲晒落個包到,香氣四溢呀。之後忍唔住,再再再最後又叫咗個煎鍋貼!肉汁充盈,脂肪爆滿,爆汁爆到成腳都係,去左洗手間清理🌝🌝🌝。。。醜死鬼啦!
入到去,我哋居然安排到有卡位坐呀,五個人坐非常之闊落。