2021-08-19 49 views
今日放工去左北角濟洲燒肉食堂食晚餐,同埋同事&同事老公一齊,做左電燈泡😆😆😂😂入到餐廳,店員安排了我們三人坐窗邊位,個人覺得,餐廳景色開揚、坐位寬落。我地都點了豬肉、牛肉。牛肉多汁,但牛味略嫌唔夠濃,其他食物,包括豬肉都係味道唔錯,但算不上驚喜,三人食份量足夠。小菜同芝士栗米個d 食曬,店員會主動問洗唔洗再添,呢點餐廳服務真的唔錯。中間按要求換左一下燒肉的網,店員都很樂意更換,讚👍🏻但剪刀唔夠利,店員按要求給我們換了。呢間餐廳既大醬湯味道偏重,同事朋友都話有d 膩。而泡菜都唔錯,食落諗諗下好似最近泡菜改了名,叫辛奇。😆另外,水壺內有粒青檸,飲落有青檸香味,幾好幾好👍🏻總體黎講這間燒肉都算是中上檔位,大家可以一試。😉

豬肉拼盤
腩肉

粟米芝士蛋

中間按要求換左一下燒肉的網,店員都很樂意更換,讚👍🏻

但剪刀唔夠利,店員按要求給我們換了。

另外,水壺內有粒青檸,飲落有青檸香味,幾好幾好👍🏻

總體黎講這間燒肉都算是中上檔位,大家可以一試。😉
2021-07-28
$250 (Dinner)