2021-08-03 46 views
今日享受左宮廷式火鍋🍲感覺非常好👍🏻舌尖有皇帝式嘅享受😎果然係一分錢一分貨!滾得囍好近北角碼頭⛵️同地鐵站,今日放工就搭船過嚟,行過嚟都唔使5分鐘!🐥康熙花膠雞湯煱(半隻)$298工作辛苦要食下花膠養顏👱🏻‍♀️店員將一大片花膠慢慢剪,服務態度好好👍🏻雞湯超好飲!有做咗一晚娘娘嘅感覺😜🐂和牛芝士一口餃$108餃子有8粒大大粒!真正皮薄餡靚!牛肉味香濃,咬開肉汁必晒出嚟!有啲似食緊牛肉小籠包!真材實料!🐃醉香花雕鮮牛𦟌$148本身想食本地牛頸脊但係賣晒,下回請早🥲,轉食新鮮牛𦟌肉,估唔到都好好食!牛肉味香濃!花雕酒香噴噴!淥20秒就熟,鍾意食牛𦟌貪佢肉味重又有咬口!臨走送朱古力鮮奶布甸做甜品🍮😄

🐥康熙花膠雞湯煱(半隻)$298

🐂和牛芝士一口餃$108