2022-12-28
未去呢間餐廳已經睇定啲相,全部都好吸引😍已經諗定打卡位🤩由訂位開始已經好期待呢餐😙果然一去到餐廳大門已經好驚喜,一打開夢幻既粉紅色大門緊接住萬花筒般既鏡隧道!一入去已經係打卡嘅景點☺️入到餐廳更加係彩虹既世界🌈每一角落都好值得影番幾張🫢**西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口$128**作為前菜黎講,份量好足夠😆20幾隻青口,全部都好新鮮,又大隻,啖啖肉🫢配埋辣肉腸同白酒忌廉汁配脆多士🍞口感豐富👍🏼**慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條 $308**一上碟已經覺得擺盤好靚🍽慢煮2大塊豬鞍出色,大推‼️可以同朋友一人一塊😚豬鞍仲夠juicy🐖滿足,配埋蘑菇汁同茄汁,一碟滿足唔同要求。另外甜番薯條都好好食,亦配埋沙律🥗一解油膩感。**黃金蟹肉黑橄欖醬意大利粉 $188**蟹肉同金箔俾得好慷慨💛加埋圍邊既花花🌸同埋隨處點影都靚既環境,我影左十幾張相😂份量十分足夠2人食用。* *青蘋果青檸檸檬梳打 $52**杯凍飲色彩繽紛,襯晒呢到既環境🫢見到menu仲有其他特別飲品,下次要再去試試佢🤤最重要係餐廳職員服務態度非常好,值得一讚🙌🏼佢地會幫客人影相打卡,幫我地擺好角擺同道具,任影唔詐型🫢好專業❗️食
**西班牙伊比利亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口$128**
**慢煮比利時杜洛克橄欖豬鞍伴脆甜番薯條 $308**
**黃金蟹肉黑橄欖醬意大利粉 $188**
* *青蘋果青檸檸檬梳打 $52**
最重要係餐廳職員服務態度非常好,值得一讚🙌🏼佢地會幫客人影相打卡,幫我地擺好角擺同道具,任影唔詐型🫢好專業❗️食物質素都好滿意💯值得encore😝