2023-05-18 25 views
🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟今日同阿妹一齊嚟咗呢間餐廳食嘢,估唔到咁多人排隊😱我哋大概等咗15分鐘先至有位啊,如果大家想食嘅話記得預約😎1️⃣日本炸雞皮2️⃣脆炸川海老3️⃣牛肉他他4️⃣枝豆(味道指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)日本炸雞皮喺日本嘅居酒屋非常常見,估唔到喺香港都食到正宗嘅味道。色澤金黃,外層酥脆,內部嫩滑,入口即化。炸雞皮的香氣四溢,炸脆嘅味道撲鼻而來,令人垂涎欲滴。脆炸川海老都係一款日式小吃,外層麵糊炸得金黃色,內裏嘅海老肉質鮮嫩,口感非常好。這款川海老散發出獨特的海鮮香氣。外層酥脆,入口即化牛肉他他香氣四溢,散發出誘人嘅肉香和芝麻香氣。口感豐富,肉質有嚼勁,每一口都讓人感受到美味十足的口感。枝豆口感爽脆,帶有淡淡嘅豆香氣息,搭配鹽巴更加美味。整體嚟講呢一間餐廳嘅幾樣嘢食都好OK 🤤下次有機會嘅話我會試吓佢哋嘅其他餐點🤭
🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟👏🌟

1️⃣日本炸雞
2️⃣脆炸川海老
3️⃣牛肉他他
4️⃣枝豆
(味道指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
枝豆口感爽脆,帶有淡淡嘅豆香氣息,搭配鹽巴更加美味。