2023-02-15 72 views
隨着疫情過去,又有越來越多嘅餐廳同舖頭開張,呢排嚟到尖沙咀行街shopping,見到有一間新開嘅日式餐廳,網絡有少少似一間吧,食物又有好多款式,即刻同女朋友試吓。我哋都叫咗好多食物,先來一個雞軟骨,食落去夠脆又夠熱,鹹度啱啱好。跟住我哋再叫啲壽司拼盤之類,喺張相大家見到個質素幾唔錯,特別想講吓個鰻魚,海膽,蝦同埋吞拿魚,如果唔係吃飽都可以再叫多份食。我哋再叫天婦羅同埋串燒,天婦羅個皮都幾薄,冇乜油膩感。串燒嘅牛舌夠晒厚,豬肉同雞翼都幾正。最尾仲叫咗個海膽魚子蟹蓋飯,俾埋你打卡先,再即刻撈比你。另外嗌咗啲嘢飲,一路服務都幾好,推介大家。

另外嗌咗啲嘢飲,一路服務都幾好,推介大家。
Type of Meal
Dinner