2023-08-25
好耐無食燒肉啦!今日同事擇左呢間真心正😍😍鍾意佢地自助吧任夾前菜,啤酒買一送一,肉質有保證🥰👍🏼。🍴韓豚五花肉 $180 燒肉店必試嘅韓豚五花肉!嚟到韓國燒肉店,最重要就係食豬肉燒肉啦!韓豚五花肉係絕對少不了嘅選擇。佢嘅肉質嫩滑,帶有細脆嘅肥肉,香氣撲鼻又唔會好膩。可以自己燒,慢慢品嚐,加埋一啲配菜同埋醬料,真係令人食指大動!。🍴護心肉 $158 護心肉佢係用瘦肉做成,燒起嚟嘅口感較輕身,但肉質亦都好嫩滑。感覺健康啲又好好食。。🍴海鮮拉麵 $65 韓國燒肉店嘅海鮮拉麵,就係一個超級私房料理啦!裡面有豐富嘅新鮮海鮮,好似蝦同青口。湯底本身鮮美好滑,再加上麵條爽滑有嚼勁,加埋啲海鮮同埋蔬菜,真係掂!。🍴韓國啤酒 $60 買一送一 食燒肉嘅最佳拍檔當然係韓國啤酒啦!韓國啤酒淡淡嘅麥香同佢綿密嘅泡沫,令你食得多啲又唔會膩口。夏天最岩嘅消暑良伴!
🍴韓豚五花肉 $180
🍴護心肉 $158