雞煲🐥+火鍋🥘 組合已經不能少吧。今次黎到呢間位於港九新界 都有分店既火鍋私房菜,聽朋友介紹唔錯喔 今次就黎食下先。坐好位 店員就已經捧上刺身🍣 過過口癮。仲有款涼拌木耳 都好開胃醒胃。仲有鮑魚花膠海鮮,好豐富 好滿足呢❤️。隨之雞煲🐥 已經送上,點既係少辣 半熟再將之炒熟 濃濃的惹味雞。正式食火鍋🥘 點既係牛乳豬骨湯底,呈奶白色 吸引吧。先有海鮮拼盤🦐`手切牛肉🐮`蔬菜拼盤🥬`丸類餃類魚滑類🥟`麵食🍜,材料新鮮又豐富 多到吃不完呢。飲品類都係任飲,一般汽水外🥤 台式/韓式也有。我個人就鐘意冬瓜茶 濃濃的糖冬瓜香,食住火鍋飲 感覺沒那麼罪惡感。最後最後 餐後點少得甜品🍧,冰粉&椰汁雪燕💫。食完感覺熱氣全消,如果可以。。小二💁🏻‍♂️ 唔該黎多一碗👻。..涼住冷氣打邊爐♨️ 相信係香港人夏天不能少吧😋。..

涼住冷氣打邊爐♨️ 相信係香港人夏天不能少吧😋。