平時都好少去開黃大仙食嘢,✨今日咁啱等朋友收工就一齊去咗附近嘅黃大仙廣場搵嘢食,🐡見到呢間韓國餐廳都幾多人食,😂就入咗去試吓。🤡味道唔錯之餘份量都幾多。.🐷 三兄弟無骨雞球芝士鍋 👅8/10 $238🐣一共有12舊雞,🍗全部雞都新鮮熱辣,外皮勁脆。🧀加埋芝士超級邪惡,🫕另外醬料有三款,🧀有咖喱、蜜糖芥末同埋原味,🍯我哋自己最鍾意就係加蜜糖芥末同埋芝士一齊食,✨酸酸甜甜就覺得冇咁漏。.🐷 心多多蛋卷 👅7/10 $88😛見到蛋卷有好多隻味,🤡心思思唔知食邊隻好,就叫咗呢個有三隻口味嘅蛋卷。✨上面有明太子泡菜同埋芝士,🤣其實分量都幾大份,蛋捲入邊仲會有蔬菜絲,🐽調味就相對比較偏鹹少少。.🐷 檸檬茶(凍) (700cc) $28🤣一杯可以夠晒兩個人飲,$28喺餐廳嚟講咁大杯其實都幾抵飲。.

🐷 三兄弟無骨雞球芝士鍋 👅8/10 $238

🐷 心多多蛋卷 👅7/10 $88