Restaurant: Salisterra
Offer: Cathay members can link a card to earn up to HKD4 = 2 miles via Card Linked Earn. T&C apply.
Terms & Details:
  • Members wishing to use Card Linked Earn must link eligible Visa and MasterCard credit and debit cards to their membership account.
  • Cathay members may earn Asia Miles with Card Linked Earn by paying for eligible purchases with Linked Payment Cards through Apple Pay, Google Pay and Samsung Pay. However, Cathay members will not be able to earn Asia Miles with Card Linked Earn with third party platforms such as Alipay, Wechat Pay and Paypal.
  • Cathay members can earn HKD 4 = 1 mile when dining at Cathay partner restaurants. Standard Chartered Cathay Mastercard® holders can earn an additional HKD 4 = 1mile dining rewards when they pay with their card, for a total of HKD 4 = 2 miles.
  • Asia Miles will be credited to members’ accounts 10 working days after each eligible dining transaction. .
2023-01-07 1296 views
最近去咗位於ᴜᴘᴘᴇʀ ʜᴏᴜsᴇ嘅sᴀʟɪsᴛᴇʀʀᴀ食ᴡᴇᴇᴋᴇɴᴅ ʙʀᴜɴᴄʜ,睇食評似乎比較多人試佢哋嘅下午茶,想去試下嘅不妨睇下我哋嘅不專業食評啦!.ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀssǫᴜᴀsʜ sᴏᴜᴘʙᴜᴛᴛᴇʀɴᴜᴛ sǫᴜᴀsʜ ᴠᴇʟᴏᴜᴛᴇ, ᴛᴏᴀsᴛᴇᴅ ᴘᴜᴍᴘᴋɪɴ sᴇᴇᴅs, ᴀɢᴇᴅ ᴘᴀʀᴍᴇsᴀɴ & ʙʀɪᴏᴄʜᴇ ᴄʀᴏᴜᴛᴏɴssǫᴜᴀsʜ sᴏᴜᴘ其實就係南瓜湯,南瓜湯打得非常幼滑,一啲粒粒都無,加上烘過嘅南瓜籽同脆焗過嘅牛油麵包粒,好有口感。不過細食嘅女仔要注意,南瓜湯可能加咗牛奶或者忌廉,飲晒可能會比較膩。.ᴘᴀʀғᴀɪᴛғᴏɪᴇ ɢʀᴀs & ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ʟɪᴠᴇʀ ᴘᴀʀғᴀɪᴛ, ᴛᴏᴀsᴛ & ǫᴜɪɴᴄᴇ👨🏽就叫咗鵝肝雞肝醬拼多士,肝醬嘅份量非常慷慨,有一大杯,不過兩塊多士就唔係好夠蘸肝醬,味道酸酸鹹鹹,幾開胃,.sʜᴀᴋsʜᴜᴋᴀsᴘɪᴄᴇᴅ ᴛᴏᴍᴀᴛᴏᴇs & ᴘᴇᴘᴘᴇʀ, ᴏɴɪᴏɴ, ɢᴀʀʟɪᴄ, sʜɪʀʀᴇᴅ ᴇɢɢ & ʜᴇʀʙssʜᴀᴋsʜᴜᴋᴀ即係北非焗蛋,試左朋友嘅少少,蕃茄醬酸酸甜甜好開胃,入面仲有唔同
ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀs
sǫᴜᴀsʜ sᴏᴜᴘ
ᴘᴀʀғᴀɪᴛ
sʜᴀᴋsʜᴜᴋᴀ
sʜᴀᴋsʜᴜᴋᴀ即係北非焗蛋,試左朋友嘅少少,蕃茄醬酸酸甜甜好開胃,入面仲有唔同嘅香料,例如紅椒粉、孜然粉咁,好有異國風味。焗蛋嘅質感煙煙韌韌咁,撈埋蕃茄醬同麵包好好味。三個ᴀᴘᴘᴇᴛɪᴢᴇʀ嚟講,一致讚同sʜᴀsʜᴜᴋᴀ最好味。
ʀᴀᴄᴋ ᴏғ ʟᴀᴍʙ
ʀᴏᴀsᴛᴇᴅ ʀᴀᴄᴋ ᴏғ ʟᴀᴍʙ, ɪᴍᴀᴍ ʙᴀʏɪʟᴅɪ, ᴄᴏᴜs ᴄᴏᴜs, ᴛᴢᴀᴛᴢɪᴋɪ, ᴏʟɪᴠᴇ ᴏɴɪᴏɴ, ᴘᴇᴘᴘᴇʀ & ʟᴀᴍʙ ᴊᴜs
依個小羊扒應該係最有sᴀʟɪsᴛᴇʀʀᴀ嘅地中海風味啦,羊扒揀咗ᴍᴇᴅɪᴜᴍ ʀᴀʀᴇ,食落嫩滑,啱啱好唔韌,亦都無咩騷味。配菜有烤土耳其茄子,上面有同樣烤得焗脆嘅ᴄᴏᴜs ᴄᴏᴜs同青瓜酸乳酪醬汁。整體味道還好,我諗係羊扒上面嘅ᴅʀᴇssɪɴɢ唔係好啱口味。
ʟᴏʙsᴛᴇʀ ᴏᴍᴇʟᴇᴛᴛᴇ
ᴘᴏᴀᴄʜᴇᴅ ʟᴏʙsᴛᴇʀ, sᴀᴜᴄᴇ ɴᴀɴᴛᴜᴀ, ʜᴏʟʟᴀɴᴅᴀɪsᴇ & ғɪɴᴇs ʜᴇʀʙs ᴡɪᴛʜ ᴍɪxᴇᴅ ʟᴇᴀᴠᴇs
一開始睇個味簡單易明,以為無咩驚喜啦,主菜嚟講依個最好味喎! ᴏᴍᴇʟᴇᴛᴛᴇ好滑,有蛋香,同龍蝦汁融為一體,再加上ᴏᴍᴇʟᴇᴛᴛᴇ入面嘅龍蝦肉,好有鮮味,但就略嫌當日嘅龍蝦肉唔夠新鮮彈牙。
ᴀᴘᴘʟᴇ ᴛʀɪғʟᴇ
ᴀᴘᴘʟᴇ ᴊᴇʟʟʏ, ᴄᴀʟᴠᴀᴅᴏs ᴄʀᴇᴀᴍ, ᴀᴘᴘʟᴇ ᴄᴏᴍᴘᴏᴛᴇ & ᴀᴘᴘʟᴇ sᴏʀʙᴇᴛ
賣相好靚,蘋果片得好薄,擺到好似花咁,面頭有解膩、酸酸甜甜嘅雪芭,底下有帶有酒香嘅忌廉,蘋果味啫喱同埋蛋糕,一次食到唔同味道同口感,唔錯,但份量作為甜品就大份咗啲,好似食極都食唔晒咁。
sᴛɪᴄᴋʏ ᴛᴏғғᴇᴇ ᴘᴜᴅᴅɪɴɢ
ᴄᴀʀᴀᴍᴇʟɪsᴇᴅ ᴅᴀᴛᴇ ᴘᴜᴅᴅɪɴɢ, ᴛᴏғғᴇᴇ sᴀᴜᴄᴇ & ʙᴀɪʟᴇʏs ɪᴄᴇ ᴄʀᴇᴀᴍ
本來以為會係甜到漏嘅拖肥椰棗布丁,單食就有啲漏嘅,加埋雪糕就好啲,如果有再啲焦糖脆脆增加口感,感覺會更好味。
ᴘᴇᴛɪᴛᴇ ғᴏᴜʀ - ᴍɪɴᴄᴇ ᴘɪᴇ
最後俾客人送茶或咖啡食嘅就係ᴍɪɴᴄᴇ ᴘɪᴇ,本身👩🏻就想揀依個做甜品,但ᴡᴀɪᴛᴇʀ話當日ᴘᴇᴛɪᴛᴇ ғᴏᴜʀ都會係ᴍɪɴᴄᴇᴅ ᴘɪᴇ,所以👩🏻就無揀到啦! 可能因為食到太飽,感覺無咩特別。
整體感覺還好,環境眺望維景海景,侍應都好ɴɪᴄᴇ好主動,會解釋ᴍᴇɴᴜ,食物質素還好,未試過嘅朋友可以一試。