2021-09-24 62 views
除左日式、韓式燒肉,原來仲有台式燒肉架。餐廳係大鴻輝中心,完全就係一個荃灣美食嘅坐標呀!我哋今次食嘅係澳洲M5和牛餐,牛肉質素無得彈呀!肉類先送上限量嘅牛舌芯係非常美味,口感十足,唔會過油。我哋接近嗌左所有牛肉試下咁,當中就以M5和牛、安格斯牛小排、牛腹肉、牛舌最為出色。牛肉唔會過肥,牛味不錯。不論係單食,定係點醬,包生菜都好好味!海鮮類帆立貝大大隻,有黑椒調味,非常新鮮!而海蝦嘅份量十足,完全係驚喜呀。麻辣鮮貝味道惹味,帶點麻勁。其他甜不辣都幾好食架,而菠蘿更加係必食嘅!黃金泡菜味道特別,忍唔住叫左幾次。最尾仲有甜品食,檸檬愛玉係市面上比較少見,酸酸甜甜,正!

肉類

海鮮類